in samenwerking met DÆMS Pensioenstrategen
Apple Tree helpdesk
020 - 470 09 20
  Mijn Apple Tree

Wie zijn wij

Apple Tree & Daems hebben gezamenlijk bijna 60 jaar ervaring op het gebied van vrijkomende pensioenen.
Wie wij zijn?
Deze website is een initiatief van DÆMS Pensioenstrategen en Apple Tree. DÆMS Pensioenstrategen werkt samen met Apple Tree, een onafhankelijke adviseur op het gebied van pensioenen. Via deze website van Apple Tree kunt u de meest passende aanbieding in de markt selecteren. Deze website opereert onafhankelijk van DÆMS Pensioenstrategen.

Wat doen wij?
Wij adviseren u graag bij het aankopen van een pensioenuitkering met het pensioenkapitaal dat u heeft opgebouwd bij DÆMS Pensioenstrategen. Via deze website kunt u eenvoudig online offertes van verschillende pensioenaanbieders vergelijken. Daarbij kijken wij uitsluitend naar het pensioenkapitaal dat u bij DÆMS Pensioenstrategen heeft opgebouwd. Let op: Wij geven alleen advies over uw pensioen en adviseren u niet over uw hypotheek, risicoverzekeringen en ander vermogen. 

Vraagt u een offerte aan via ons?
Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om te bevestigen dat wij uw aanvraag hebben ontvangen. Eventueel ontbrekende gegevens nemen wij meteen met u door. Zo weet u zeker dat uw aanvraag compleet is en in behandeling wordt genomen. Wij dienen de aanvraag dan in bij de verzekeraar en na acceptatie stellen wij de polis op. De polis ontvangt u ook via ons. Wij houden u tijdens het aanvraagproces op de hoogte van de voortgang. Daarna bemiddelen wij ook bij de overdracht van de waarde van uw pensioenkapitaal aan de verzekeraar die uw pensioenuitkering gaat verzorgen.

Vragen? Bel ons via 020 - 470 09 20 of stuur een e-mail naar: info@apple-tree.nl.

Wat kunt u van ons verwachten?

Hoe ziet de vergelijking er uit?
Om de verschillende pensioenverzekeraars te kunnen vergelijken, vragen wij u een aantal gegevens in te vullen. Deze gegevens gebruiken wij om te bepalen welke verzekeraars u een aanbod kunnen doen. Wij presenteren alle verzekeraars waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt, in een lijst. De verzekeraar met de hoogste pensioenindicatie staat bovenaan deze lijst. De kosten die de verzekeraars in rekening brengen, zijn al verrekend met de getoonde bedragen.

Hoe komt de vergelijking tot stand?
Op deze website vergelijken wij alle verzekeraars waarmee wij een samenwerkingsovereenkomst hebben. Van deze verzekeraars kennen wij de meest recente voorwaarden en tarieven. Het gaat om een onafhankelijke, real time, vergelijking. Wij hebben geen enkele invloed op de uitkomst van uw vergelijking.

Wat zijn de kosten?
Een vergelijking is kosteloos. Accepteert u een offerte die door ons is uitgebracht, dan handelen we deze verder voor u af. U wordt in het traject van offerteaanvraag tot de opmaak van uw pensioenpolis door ons begeleidt en geïnformeerd. De kosten voor onze dienstverlening staan vooraf duidelijk vermeld in de offerte die u van ons ontvangt. Onze kosten brengen wij bij u in rekening op factuur basis, hierover is geen BTW verschuldigd. Deze kosten betaalt u rechtstreeks aan ons. De hoogte van deze vergoeding beïnvloedt op geen enkele manier deze vergelijking. In de dienstverleningsovereenkomst staat deze vergoeding duidelijk vermeld. 

Privacy
Uw gegevens worden enkel en alleen voor uw aanvraag gebruikt en niet voor andere (commerciële) doeleinden. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Apple Tree is aangesloten bij
AFM onder nummer: 12002018
KiFiD onder nummer: 300.000013

Apple Tree gebruikt cookies

Apple Tree gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.