in samenwerking met DÆMS Pensioenstrategen
Apple Tree helpdesk
020 - 470 09 20
  Mijn Apple Tree

Bijna met pensioen

Kies uit verschillende verzekeraars voor het aankopen van uw pensioenuitkering
U heeft door bemiddeling van DÆMS Pensioenstrategen een pensioenkapitaal opgebouwd waarmee u bij een verzekeraar naar keuze een levenslang pensioen dient aan te kopen. U kiest zelf bij welke verzekeraar u dit gaat doen. Deze vergelijkingssite helpt u hierbij. DÆMS Pensioenstrategen verzorgt graag een offerte om u op weg te helpen.

DÆMS Pensioenstrategen kan u informeren en adviseren over uw aanstaande pensioen. Het proces tot uw pensionering ziet er als volgt uit, mits wij in bezit zijn van uw persoonlijke pensioen informatie:


Vergelijken verschillende aanbieders vaak waardevol
Bij het beschikbaar komen van een opgebouwd pensioenkapitaal laten veel mensen het na om te zoeken naar de aanbieder die voor hen het meest geschikt is. Het is belangrijk om eerst uw persoonlijke financiële situatie en (inkomens)behoefte te bepalen en daar vervolgens een passende aanbieder bij te zoeken. Daarbij moet u uiteraard ook rekening houden met de wettelijk bepalingen. Een pensioen moet bijvoorbeeld levenslang uitkeren en mag niet in één keer worden uitbetaald (afkoop).

Het kiezen van de verzekeraar die voor u het meest interessant is, kan veel voordeel opleveren. En dit voordeel loopt levenslang door! De verschillen in de hoogte van de uitkering kunnen groot zijn. Dat komt doordat verzekeraars verschillende rentepercentages en kosten hanteren. De hoogte van uw pensioenuitkering wordt bepaald aan de hand van drie factoren:


Berekenen hoogste pensioenuitkering
Op deze website kunt u snel en eenvoudig de meest passende (hoogste) pensioenuitkering berekenen met het pensioenkapitaal dat beschikbaar komt. Na het invoeren van uw gegevens worden de pensioenuitkeringen van verschillende verzekeraars vergeleken. U kunt hier meteen online een offerte voor aanvragen.

Let u er wel op dat het definitieve pensioenkapitaal pas bekend is op uw pensioendatum. Uw beleggingen worden op dat moment verkocht. Dit pensioenkapitaal wordt overgemaakt aan de door u gekozen verzekeraar. Uw pensioenkapitaal rendeert vanaf dan niet meer.

Houd de gegevens van uw pensioenkapitaal bij de hand. Deze heeft u ontvangen van DÆMS Pensioenstrategen. Tijdens het doorlopen van de website wordt naar deze informatie gevraagd.

Uw pensioenuitkering berekenen in drie eenvoudige stappen

> Stap 1: Pensioenuitkering berekenen
Vul de gevraagde gegevens in die het uitgangspunt zijn voor de berekening. Een partner vult u in als u kiest voor een partnerpensioen.

>> Stap 2: Pensioenuitkering vergelijken
U krijgt een vergelijking van de hoogste naar de laagste uitkering. Via deze site vergelijkt u direct het aanbod van de verzekeraars die de hoogste pensioenuitkering kunnen bieden. Wij maken een zo breed mogelijke vergelijking van de verzekeraars in de markt. U krijgt een vergelijking van de verzekeraars die het meest actief zijn in deze markt en waar wij mee samenwerken. Natuurlijk staat het u vrij om zelf ook offertes ter vergelijking aan te vragen. Uiteindelijk bepaalt u wie uw pensioenuitkering gaat verzorgen.

>>> Stap 3: Pensioenofferte opvragen
Uit de vergelijking kunt u de verzekeraar selecteren die voor uw situatie het meest geschikt is. U kunt de gewenste pensioenofferte direct online aanvragen. Wij nemen contact met u op om alles nog een keer door te nemen. Accepteert u het aanbod, dan verzorgen wij ook de administratieve afhandeling voor u.

Apple Tree gebruikt cookies

Apple Tree gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.